Μύκητες Νυχιών Θεραπεία Με Χλωρίνη

Μύκητες Νυχιών Θεραπεία Με Χλωρίνη

Η χλωρίνη έχει χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει τους μύκητες στα νύχια και να αποκαταστήσει τα υγιή νύχια γιατί είναι ένα φθηνό, οικιακό προϊόν που είναι εύκολο να βρεθεί και σίγουρα συμφέρει οικονομικά. Η διαδικασία απαιτεί συνήθως μούσκεμα των ποδιών σε χλωρίνη για μία ή δύο ώρες κάθε φορά, κάθε μέρα για έως και τρεις εβδομάδες. Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε αυτήν τη θεραπεία, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν την εφαρμόσετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για εσάς.

Η θεραπεία με χλωρίνη είναι μια επικίνδυνη λύση καθώς περιέχει χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα και τα νύχια σας και να προκαλέσουν λοιμώξεις. Αυτή η θεραπεία πρέπει να γίνει σε ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο και πρέπει να φοράτε γάντια στα χέρια σας, διαφορετικά θα καταλήξετε και με χαλασμένο δέρμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν έχετε διαβήτη ή άλλες παθήσεις που επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε χλωρίνη επειδή μπορεί να αυξήσει αυτές τις επιδράσεις στο σώμα σας.

Πριν εφαρμόσετε τη χλωρίνη, πρέπει να καθαρίσετε την περιοχή με σαπούνι και νερό και στη συνέχεια να την στεγνώσετε εντελώς για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμό από χημικά. Η χλωρίνη θα σκοτώσει αργά τα βακτήρια και θα δώσει στο δέρμα σας ένα υπόλευκο χρώμα. Τρίψτε το με νερό μετά από 5 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε δύο φορές με σαπούνι και νερό.