Μύκητες Νυχιών Θεραπεία Με Vicks

Το Vicks VaporRub, ένα δημοφιλές φάρμακο χωρίς ιατρική συνταγή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Στην πραγματικότητα, έχει χαρακτηριστεί μια σχετικά αποτελεσματική επιλογή, όμως χωρίς απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προσπαθεί να ανακουφίσει αυτές τις οδυνηρές καταστάσεις επειδή περιέχει μενθόλη που έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει βαθιά στο δέρμα. Αυτό του επιτρέπει να φτάσει στη ρίζα των μυκητιασικών λοιμώξεων καταπραΰνοντάς τις με τις φυσικές φαρμακευτικές του ιδιότητες.

Η θεραπεία των νυχιών με Vicks δεν μπορεί να βοηθήσει να εξαλειφθεί η ονυχομυκητίαση, αλλά ίσως στην ανακούφιση από τον κνησμό και στη βελτίωση της εμφάνισης. Θεωρείται και αυτή η επιλογή ως χάσιμο χρόνου και το μόνο πλεονέκτημα της θα μπορούσε να είναι ότι κοστίζει λιγότερο και είναι σχετικά εύκολη στην εφαρμογή.

Για να αποφύγετε τη θεραπεία μύκητα των νυχιών με Vicks και άλλες επικίνδυνες θεραπείες, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρήσης φυσικής θεραπείας όπως η θεραπευτικές λύσεις που προτείνουμε στην ιστοσελίδα μας. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν τα συμπτώματά σας προκαλούνται από τους μύκητες στα νύχια, υπάρχει κίνδυνος η κατάστασή σας να επιδεινωθεί και να οδηγήσει σε πιο σοβαρές επιπλοκές.