Διάφοροι Τύποι Καινοτόμου Εξοπλισμού Ποδιατρικής

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στον κόσμο της ποδιατρικής. Μερικά από αυτά είναι ειδικά για τον αστράγαλο και άλλα για μέρη του ποδιού. Υπάρχουν πολύ μικρά όργανα που χρησιμοποιούνται στα μέρη του σώματος, ενώ άλλα είναι πολύ μεγάλα μηχανήματα που παράγουν διάφορες εικόνες. Αυτές οι εικόνες μπορούν να βοηθήσουν έναν ποδίατρο να προσδιορίσει εάν υπάρχουν νεύρα που προκαλούν πόνο ή εξογκώματα ή όγκο που πρέπει να αφαιρεθούν.

Ποδιατρική

Οι διάφοροι τύποι μεγάλου εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται για την ποδιατρική είναι πολύ ακριβοί επειδή προσφέρουν τη νεότερη τεχνολογία. Ωστόσο, αυτός ο τύπος εξοπλισμού είναι απαραίτητος για την ακριβή διάγνωση παθήσεων καθώς και για την αντιμετώπισή τους. Ο εξοπλισμός EMG χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό των διαφόρων μοτίβων των νεύρων στην περιοχή των ποδιών. Μια μαγνητική τομογραφία μπορεί να διεξαχθεί για να κυνηγήσει συγκεκριμένες ασθένειες που πιστεύεται ότι βρίσκονται κάτω από το δέρμα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους ένα άτομο βιώνει πόνο στα πόδια ή τους αστραγάλους του. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, ένας εξειδικευμένος παιδίατρος μπορεί να το διαγνώσει με ακρίβεια και να ξεκινήσει τη σωστή θεραπεία. Είναι σημαντικό να δείτε έναν ποδίατρο για τέτοια προβλήματα το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να υποφέρετε με πόνο ή να μην κάνετε μεγαλύτερη ζημιά στις πληγωμένες περιοχές.

Κοινά Αναλώσιμα Για Να Έχετε Στη Διάθεσή Σας

Θα βρείτε μια σειρά προμηθειών διαθέσιμων σε οποιοδήποτε γραφείο Podiatry επειδή υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που θα μπορούσαν να είναι λάθος με τα πόδια ή τους αστραγάλους. Οι απαραίτητες προμήθειες εξαρτώνται από την αξιολόγηση που πραγματοποιείται και την πορεία της θεραπείας που θα ακολουθηθεί. Πολλοί παιδίατροι θεωρούν δεδομένο τις διάφορες προμήθειες που χρησιμοποιούν σε ιατρείο. Όλα αυτά αλλάζουν αν αποφασίσουν να ανοίξουν τη δική τους πρακτική.

Υπάρχουν ορισμένοι τυποποιημένοι τύποι αναλωσίμων Podiatry που θα χρειαστεί να επενδύσετε. Το FootDoc ​​είναι ένας τύπος εξοπλισμού που επιτρέπει στον Podiatrist να προσδιορίσει τον τύπο του ποδιού που έχει κάθε ασθενής. Οι επίδεσμοι γύψου είναι απαραίτητοι για τη χύτευση και έπειτα ρίξτε το πόδι ή τον αστράγαλο εάν είναι απαραίτητο. Αυτοί οι τύποι προμηθειών χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε ασθενή που έρχεται στην πόρτα, οπότε θα χρειαστείτε ένα μεγάλο μέρος αυτών.

Ένας άλλος τύπος δημοφιλούς σόλας που θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας είναι οι Prothoics Orthoses. Βοηθούν στην προστασία του ποδιού και ταυτόχρονα ελαχιστοποιούν κάθε πόνο που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Οι περισσότεροι ασθενείς είναι πολύ χαρούμενοι όταν τους παρέχετε αυτούς τους τύπους σόλων, καθώς μπορούν να ανακουφίσουν αμέσως.

Υπάρχουν διάφορα είδη προμηθειών Podiatry με τα οποία μπορείτε να εργαστείτε εάν ενδιαφέρεστε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Το κόστος των προμηθειών για την εκκίνηση θα είναι ακριβό αλλά μια αξιόλογη επένδυση. Είναι σημαντικό να προσφέρετε ποιοτικά εφόδια στους ασθενείς σας, ώστε να μπορείτε να τους παρέχετε εξαιρετική φροντίδα.

Χειρουργική Επέμβαση

Για πολύ σοβαρούς τύπους τραυματισμών στα πόδια ή τους αστραγάλους ή εκείνους που εξελίσσονται λόγω μη θεραπείας, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Μερικές φορές πρέπει να πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση στα δάχτυλα των ποδιών και αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο στα πόδια. Μπορούν να εμφανιστούν σπόρια οστών και στα δύο δάχτυλα και στα τακούνια

Η πλειονότητα των χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται στην περιοχή της ποδιατρικής βρίσκονται στα τακούνια λόγω της φλεγμονής ή λόγω αθλητικών τραυματισμών.

Εάν χρειαστεί να δείτε έναν ποδίατρο, το κόστος ενδέχεται να καλυφθεί από την ασφάλιση υγείας σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστείτε παραπομπή από τον κανονικό σας γιατρό για να δείτε έναν τέτοιο ειδικό. Βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης ασφάλειάς σας, ώστε να μην καταλήξετε να πληρώνετε για αυτήν τη φροντίδα από την τσέπη σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για έναν καλό ποδίατρο σας ρωτήστε γύρω. Μπορείτε γενικά να πάρετε μια καλή παραπομπή από το γραφείο του γιατρού σας, τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας.

Σχετικά Με Τους Κάλους

Οι κάλοι είναι μια παρενέργεια της χειρωνακτικής εργασίας. Μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνα και μπορεί να προκαλέσουν κοψίματα, μολύνσεις και άλλα προβλήματα, αν δεν τα φροντίσουμε. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για το πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε: Μπορείτε να πάτε στον γιατρό και να κάνετε μια ένεση κορτιζόνης ή να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο αφαίρεσης κάλων για να τα αφαιρέσετε.

Ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κόψετε τους κάλους νωρίς πριν φτάσουν αρκετά βαθιά ώστε να χρειαστούν χειρουργική θεραπεία. Υπάρχει κάποια σωματική εργασία που πρέπει να κάνει κάποιος για να κερδίσει χρήματα ή να έχει κάποιο είδος εισοδήματος – όπως η χειρωνακτική εργασία. Οι κάλοι σχηματίζονται από αυτό το είδος εργασίας επειδή το δέρμα σας προσπαθεί να προστατευτεί από την τριβή και τα αιχμηρά αντικείμενα.

Οι πιο συχνές τοποθεσίες για μύκητες των νυχιών είναι τα δάχτυλα και τα δάχτυλα των ποδιών. Ο μύκητας των νυχιών μπορεί επίσης να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος και στο τριχωτό της κεφαλής. Οι θεραπείες ποικίλλουν ανάλογα με τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν τοπικά αντιμυκητιασικά, από του στόματος φάρμακα όπως κρέμα clobetasol propionate 5% ή terbinafine 250 mg δισκία μία φορά την ημέρα και συστηματικά φάρμακα όπως ιτρακοναζόλη 200 mg μία φορά κάψουλες. Στο Mikites Nixion δεν προτείνουμε ποτέ την λήψη φαρμάκων. Πρέπει πάντα και οπωσδήποτε να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν οποιαδήποτε θεραπεία για μύκητες νυχιών.