Aγγειοχειρουργική Και Επεμβάσεις Στα Κάτω Άκρα

Συνηθέστερα κατηγόρησε την φορώντας στενό, σφιχτά και υψηλή τακούνι παπούτσια, πολλοί Αμερικανοί οι γυναίκες τώρα πληρώνει το τίμημα για την ομορφιά και το στυλ με bunions στα πόδια τους. Ιατρική ορολογία καλεί το πόδι πρόβλημα Hallux Valgus, αλλά όλοι γνωρίζουμε ως bunion… και πόνο!

Να θυμάστε: Οι μύκητες των νυχιών είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει τα νύχια ενός ή και των δύο χεριών. Μπορεί να εμφανιστεί στα δάχτυλα, στα δάχτυλα των ποδιών ή στα νύχια. Ξεκινά συνήθως ως λευκές κηλίδες και μικρά, τραχιά εξογκώματα που μπορεί να είναι οδυνηρά και μερικές φορές αιμορραγία ακόμα κι αν δεν είναι ανοιχτά τραύματα.

Το οξυγόνο είναι συχνά απαραίτητο για την απομάκρυνση αυτών των αντιαισθητικών αναπτύξεων από τα νύχια σας, επειδή βοηθά να σκοτώσει τον μύκητα και να αποτρέψει την εξάπλωσή του. Η επιλογή μας εκτός από μύκητες νυχιών θεραπεία με οξυζενέ, βοηθά επίσης σε αυτήν τη διαδικασία επειδή σκοτώνει τυχόν βακτήρια στη βάση των νυχιών σας. Το οξυζενέ μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στα νύχια σας για να τα αποφύγετε να στεγνώσουν και να σπάσουν. Η προφυλακτική χρήση του είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης του σχηματισμού μυκήτων νυχιών.

Με αυτό το πρόβλημα της ταρσού, bunion εμφανίζεται ως διακεκριμένος χτυπήματα στο εσωτερικό του ποδιού γύρω από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Το bump συνήθως είναι Κόκκινα, πρησμένα και οδυνηρά στο εσωτερικό του πόδι μέσα και γύρω από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Το εξόγκωμα που βλέπετε είναι πραγματικά το οστό προεξέχει προς το εσωτερικό του ποδιού. Με bunion στη βάση του το μεγάλο δάκτυλο θα διαχρονικά αποκτήστε μεγαλύτερες και θα εξέχουν ακόμη περισσότερο.

Επίσης, με τον καιρό, το μεγάλο δάκτυλο μπορεί να συνεχίσει να μετατοπιστεί προς το υπόλοιπο των δακτύλων και σε ορισμένες περιπτώσεις το μεγάλο δάκτυλο μπορεί όντως να έρθει στην υπόλοιπη πάνω ή κάτω από το δεύτερο δάκτυλο. Χωρίς θεραπεία του δεύτερου ποδιού μπορεί ακόμη και να ασκήσουμε πίεση στο τρίτο δάκτυλο αλλάζοντας την ευθυγράμμιση.

Τόσο Για Τα Θαυμάσια Σε Αυτές Τις Κομψές Τακούνια!

Ναι, υπάρχουν ορισμένες κληρονομικές παράγοντες bunion ανάπτυξης, αλλά πιο bunions είναι πράγματι επέρριψαν την ευθύνη για τα παπούτσια. Με αυτό το μικρό κομμάτι της γνώσης, θα πρέπει να είσαι πολύ υπερυψωμένη για να μάθετε ότι το 90% όλων των bunions βρίσκονται στις γυναίκες. Όχι μόνο να κακής τοποθέτησης παπούτσια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως bunions, μπορούν επίσης να προκαλέσουν προβλήματα όπως corns, hammertoes και τύλους.

Είναι ένα μυστήριο για τους περισσότερους ανθρώπους τι κάνει πραγματικά η ποδολογία. Ο ποδίατρος είναι γιατρός που ειδικεύεται στη θεραπεία προβλημάτων στα πόδια και στον αστράγαλο. Εκπαιδεύονται να διαγνώσουν και να θεραπεύσουν αυτά τα προβλήματα, να τα προλάβουν και να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους στη φροντίδα των ποδιών.

Ο ποδίατρος μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους για να διαγνώσει ένα πρόβλημα με τα πόδια ή τους αστραγάλους. Αυτά περιλαμβάνουν τη λήψη ιατρικού ιστορικού, τη διενέργεια φυσικής εξέτασης, την παραγγελία διαγνωστικών εξετάσεων και τις απεικονιστικές μελέτες. Μπορούν επίσης να παρέχουν θεραπείες για τραυματισμούς όπως διαστρέμματα ή κατάγματα.

Παρόλο που η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, υπάρχουν επιλογές

Χειρουργική Επέμβαση είναι σίγουρα μια επιλογή αν περπατάτε έχει καταστεί οδυνηρή και συχνά είναι η μόνη θεραπεία που τελικά θα απαλλαγούμε από τον πόνο που σχετίζονται με bunions. Ο στόχος της χειρουργικής είναι να επανακεντράρει οστά, συνδέσμους, τένοντες και νεύρα, έτσι ώστε το μεγάλο δάκτυλο μπορεί να επιστρέψει στην κανονική του θέση εκτόνωση της πίεσης επί των άλλων δακτύλων και τον πόνο του bunion.

Πριν εξετάσουμε χειρουργική όμως αλλαγές νωρίς το σχηματισμό bunion όπως αποφεύγοντας τα παπούτσια με αιχμηρά μυτερά δάκτυλα, ένα σφιχτό στενό πλαίσιο σύγκλισης και τα τακούνια τρεις ίντσες ή μεγαλύτερη είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε. Αντιφλεγμονώδη φάρμακα, κρύο συμπιέζει, μούσκεμα τα πόδια του Epsom άλατα για άνεση, κορτιζόνη ενέσεις, προστατευτικά bunion pads, orthotics, καθώς και τα παπούτσια σας επαγγελματικά τεντωμένο και άλλες χρήσιμες επιλογές θεραπείας.

Αναφέροντας μερικά υψηλής μόδας, ειδικά αν έχετε μια γενετική τάση προς την ανάπτυξη bunions, μπορεί να είναι απλώς το πράγμα που χρειάζεστε προκειμένου να αποφευχθεί ο σχηματισμός bunion στο πρώτο μέρος. Φαίνεται ένα μικρό τίμημα.